• Nieuwe Website
  Website

  Nieuwe Website

  Als u een nieuwe website wilt, maar toch niet teveel wil betalen. Dan bent u bij FT design verzekerd van een professionele website die u na oplevering makkelijk zelf kunt onderhouden. Ik ben Klantgericht biedt u service en denk met u mee, zodat ik aan uw wensen kan voldoen.

  Lees meer....

 • Huisstijl
  Huisstijl

  Huisstijl

  Een professioneel logo of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Een logo is voor uw potentiƫle klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Ik ontwerpt met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt!

  Lees meer....

 • Website Redesign
  Website Redesign

  Website Redesign

  Ik geloof dat net als bij een auto, websites in de tijd de nieuwigheid verliest . Doordat er nieuwe technologiƫn en software mogelijkheden op de markt verschijnen, kan het zijn dat uw website oud overkomt bij bezoekers . FT design kan uw oude website een nieuwe frisere uitstraling geven.
 • Responsive Websites
  Responsive

  Responsive Websites

  Een term die de laatste jaren steeds meer wordt gebruikt. Waar het eigenlijk op neer komt is dat uw website wordt geprogrammeerd zodat deze juist op een smartphone of tablet wordt weergegeven. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.