Dag 1 Reizen

30 april 2011 - Brighton (Colorado): Op naar de verenigde staten van Amerika begon vandaag met een lange reisdag. Veel wachten, wachten en nog eens wachten. Het begon allemaal deze ochtend om 6:45u. Na en bakje koffie was het daarna richting Schiphol. De reis daarheen ging heel soepel. Er was weinig verkeer op de weg, ook al was het Koninginnedag. Daarentegen was het op Schiphol wel heel druk. Na een uur wachten aan de incheck balies, konden we dan eindelijk onze koffers inleveren en op weg naar London Heathrow.

Aangekomen in London was het vanuit het vliegtuig met een bus naar de vertrekhal. Na de controles op Schiphol hebben ze in Engeland ook nog eens bedacht om controles in te voeren. Iets waar Karin altijd van Baalt. Sta je daar in de rij, kom je een collega van het TweeSteden ziekenhuis tegen. Bart Jacobs, een collega van de automatisering. Hij gaat een weekje naar New York. Na alle controles zijn we even lekker gaan zitten. Het was tijd om eens een lekkere Engelse pint te nemen en een goede lunch. Bij de Giraffe hebben we lekker gegeten, alleen Nick paste even, omdat hij zijn maaginhoud al tijdens de landing in London had uitgespuugd.

Daarna werden we vanaf de vertrekhal met een bus naar het vliegtuig gebracht. Eindelijk rust en nu konden we lekker blijven zitten, totdat we in Denver landen. Het stukje naar Denver is dan nog maar 9 uur en 45 minuten afzien, alvorens we daar landen. Maar dan ben je nog niet klaar. De Amerikaanse controles met vingerafdrukken en iris scans moesten we nog doen. Na alle formaliteiten mochten we dan eindelijk Amerika in.

27.7 km, n/a

Bij het verhuurbedrijf voor de auto was het ook weer lachen en relaxed. Hier mochten we onze midsize SUV zelf uitkiezen. Uiteindelijk na veel passen en meten is het een witte Dodge Nitro geworden. Nu liggen we in ons hotelbedje in Brighton. Het is nu 22:52u oftewel 6:52u in Nederland. Wij zijn dus alweer 24 uur in touw. Tijd om te gaan slapen… Tot binnenkort.

IMG 0007
IMG 0012
SAM 1392
IMG 0016
SAM 1409
SAM 1417

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2smodern