Dag 3 de rest.....

2 mei 2011 Moab (Utah) - Vandaag een aparte maar mooie reisdag gehad. Na de firedill van vannacht zijn we wat later opgestaan. Na het ontbijt moesten we de autoramen krabben. Het had dus toch nog gevroren vannacht. Daarna wilde we eerst richting Hanging Lake. Bij Hanging Lake aangekomen bleek dat de afslag was afgesloten en we deze wandeling dus niet konden gaan doen.

370.8 km, n/a

Maar niet getreurd, met Geocachen kom je dag ook wel door en dan maak je ook wat mee ook. We begonnen met wat kleintjes, maar we moesten natuurlijk eerst even bij de starbucks een koffietje drinken. Bij het toeristen kantoor van Grand Junction was het na het vinden van de cache gezellig. Hier hebben we met Jim staan kletsen. Amerikanen zijn altijd nieuwsgierig wat we doen en waar we vandaan komen. Uiteindelijk zijn we ook nog bijna overreden door een trein, een super steile heuvel met rood zand bedwongen, een op een bom lijkend iets ontschadelijk gemaakt en bij een benzine pomp in the middle of nowwhere , “Papa Joe’s”, een heel gave cache gedaan. Vooral die laatste zal in mijn geheigen blijven. Echt zo'n Amerikaanse setting van een film of serie, waar je een lijk kan gaan vinden of ontvoert gaat worden. Uiteindelijk viel dat allemaal wel mee en was het daar geweldig. De pomphouder was gek van Geocachen en hield zelfs een atlas bij waar je in moest loggen. Een cirkel om de plaats waar we vandaan kwamen en dan heb je al gauw een gezellig gesprek.

Uiteindelijk kwamen we om 18:30u aan in Moab, waar de korte broek al weer aan kon. Morgen wordt het 27 graden en voor de komende dagen verwachten ze ook deze temperaturen. Wat een verschil maakt dan 300 kilometer uit.

Nu zit ik hier te typen terwijl de rest al knockout ligt (23:13u). Komt waarschijnlijk door de beklimming van die rode steile berg.
Tot morgen…..

IMG 0011
IMG 0032
IMG 0034
IMG 0043
IMG 0040
IMG 0041
IMG 0056
IMG 0065
SAM 1600

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2smodern