Dag 10 : St.Augustine - Daytona - Orlando

Vanmorgen wakker geworden met gelukkig steeds beter weer. Ik was om 06.00 uur al wakker om zo 12.30 uur nederlandse tijd het eredivisie voetbal te gaan volgen. Na afloop van de wedstrijden , en even klein feestje gevierd te hebben in verband met het kampioenschap van Ajax , zijn we richting Daytona gereden. Daar maakte we een pits stop bij het race circuit van Daytona international speedway. Daar als eerste even de tribune opgekropen om zo de baan te zien waar daar toen een race bezig was.Daarna een tour van 90 minuten gehad dat ons op verschillende plekken van circuit bracht.

 
 
 
 
 
 
Na het verlaten van het circuit hebben we onze weg naar Orlando vervolgd. Hier zitten we maar liefste 5 dagen om de Disney parken te gaan bezichtigen. Als eerst ingecheckt in ons hotel Disney's Caribbean hotel en onze leuke thema kamers ingericht met een hoop drank voor de komende warme dagen.
 
Vervolgens zijn we op pad gegaan naar de eerst parken Epcot waar we een mooi vuurwerk show hebben gezien en daarna een licht show en een parade in het Magic Kingdom.
 
 
 
 
 

Nu lekker te bed, het was weer een lange dag ! Morgen vervolg van de Disney parken !

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2smodern