Dag 13 : John F. Kennedy Space Center - Cocoa

Vandaag hebben we Disney na 5 dagen verlaten en hebben onze weg verder vervolgd richting onze laatste bestemming Miami. Maar eerst nog 2 tussen stops. Als eerst het John F. Kennedy Space Center.

 

‘ Houtson we have a problem ‘ ! … een auto bijna zonder bezine !!! Snel rustig aan rijdend op zoek naar een bezine pomp. Gelukkig vonden we er een snel en konden we vol gas richting John F. Kennedy Space Center. Tijdens de rit nog een dolfijn en enkele alligators gespot.


 Bij aankomst gekozen voor een 2 uur durende tour die ons bracht bij verschillende plekken van het grote terrein, zoals lanceer plekken en een magistrale grote raket hangaar van zo’n 200 meter hoog ! Een mooie tour waar we later als er weer shuttles en raketten de lucht in gaan op terug kijken: Daar zijn wij geweest !

 

 

                                               

Na de tour onze weg vervolgd naar onze slaap plek Cocoa. Bij aankomst zijn Karin en Michael een hapje wezen eten op de pier bij het strand , en hebben ik en Brigitte een lekkere koele duik genomen in de zee en op het strand genoten van de zon.

 

Morgen op naar Miami waar we onze laatste nacht door brengen en zaterdag helaas weer richting huiswaarts moeten! 

 

Korte blog deze keer omdat internet SUCKS !!!

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2smodern